Επικαιρότητα

Μάγεψαν τα 90s στην εκπομπή ΄΄Χωρίς Ανάσα΄΄ με τον Δημήτρη Αλεξίου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Μια από τις καταπληκτικές εκπομπές της Ραδιοφωνίας Κισσάβου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ακροατές με το αφιέρωμα στις επιτυχίες του 90.

Ξύπνησαν θύμησες στο νου των 40αρηδων και 50αρηδων ενώ ήρθαν όλες οι μουσικές αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.

Γίναμε πάλι όλοι παιδιά.

Με τον Δημήτρη Αλεξίου στην κονσόλα και στο μικρόφωνο, να επενδύει με τη φωνή του την παρουσίαση των τραγουδιών ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει τόση συγκίνηση όση και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου που είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει τρεις φορές το σύστημα των SMS ευτυχώς για λίγο.

Η μεγάλη αυτή ΄΄αγκαλιά΄΄ και  η αποδοχή δεν άφησε ασυγκίνητο και τον ραδιοφωνικό μας παραγωγό αφού μερικές φορές χρειάστηκε να κλείσει ακόμα και το μικρόφωνο πέρνωντας μια βαθιά ανάσα για να συνεχίσει. Αν και ο τίτλος της εκπομπής ΄΄Χωρίς Ανάσα΄΄

Η σκέψη για μία ώρα αφιέρωμα αντικαταστάθηκε αμέσως με την παρότρυνση των ακροατών να συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής για 180 λεπτά. Έτσι κι έγινε.

Η συγκίνηση η χαρά και οι αναμνήσεις δημιουργήσαν ένα μοναδικό μίγμα σε συνδυασμό με την γοητευτική φωνή του βραβευμένου παραγωγού Δημήτρη Αλεξίου. Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά για κείνες τις εκπομπές με τα τραγούδια της εποχής και τον τρόπο επικοινωνίας που είχαν οι ακροατές όταν δεν υπήρχαν καν τα SocialMedia, SMS, και κινητά παρά μονάχα η τηλεφωνική επαφή και τα γράμματα μέσω ταχυδρομείου.

Στην αναφορά αυτή του Δημήτρη ήταν η στιγμή που πραγματικά δεν άφησε ασυγκίνητο ίσως κανέναν τόσο με τα λόγια των ακροατών όσο και τη φωνή του που ράγιζε αρκετές φορές. Οι κοπελίτσες και οι νεαροί των 90s σήμερα είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο.

Ο Δημήτρης Αλεξίου είναι καθημερινά μαζί σας 11:00 με 14:00 με τις μοναδικές εκπομπές το άπλετο χιούμορ και την υπέροχη φωνή του να σας κρατά συντροφιά.

Στην επιθυμία των ακροατών να συνεχιστούν τέτοια αφιερώματα η Ραδιοφωνία Κισσάβου είναι θετική και ετοιμάζει μια σειρά από τέτοιες αναφορές και εκπλήξεις.

Τελευταια ενημερωση