Επικαιρότητα

Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στη Λάρισα λόγω καύσωνα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης για  σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου, ημέρα περαιτέρω ανόδου της θερμοκρασίας, αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης λόγω των συνθηκών καύσωνα, σε συνδυασμό με την ανάγκη τήρησης των μέτρων για τον πανδημία.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και σχολεία σε αρκετούς δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Δήμος Τεμπών

Με απόφαση του δημάρχου Τεμπών αναστέλλεται η λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου, λόγω καύσωνα και  της τήρησης των μέτρων κατά  του covid-19 στις 24-6-2021 από τις 08:00 έως 12:00.

Δήμος Φαρσάλων

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην επαρχία Φαρσάλων θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12 το μεσημέρι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Δήμος Ελασσόνας

Με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας διακόπτεται η λειτουργία όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Δημοτικά – Νηπιαγωγεία )  του Δήμου Ελασσόνας μετά τις 11:00 π.μ  σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών (καύσωνας) που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, σε συνδυασμό με την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την πανδημία.

Δήμος Αγιάς

Για σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου όλες οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Αγιάς, θα λειτουργήσουν μέχρι τις 11πμ. λόγω καύσωνα.

Τελευταια ενημερωση