Αρθρα

Ανανεώνεται και το Αμφιθέατρο του Κηποθεάτρου Αλκαζάρ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στους σχεδιασμούς της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών προς την υλοποίηση αυτού του στόχου έρχεται να συμβάλει και η μεταμόρφωση του υπαίθριου Θεάτρου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ όταν ανοίξει ξανά τις πόρτες του παρουσιάζοντας μια τελείως διαφορετική μορφή.

Ο επιχειρηματίας κ. Κ.Κουκουράβας, που έχει μισθώσει το Δημοτικό Αναψυκτήριο και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υλοποιεί εργασίες ανακατασκευής του, αλλά και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου, προθυμοποιήθηκε να αναλάβει την αντικατάσταση και την αρίθμηση των 2.000 καθισμάτων, καθώς και τον καλλωπισμό του χώρου.

Η πρότασή του έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ του Θεσσαλικού Θεάτρου και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες. Πρόκειται για μια εξέλιξη που σαφώς ικανοποιεί την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, αφού το θέατρο του Κηποθεάτρου αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη, τόπο συνάντησης των Λαρισαίων κρατώντας τους συντροφιά με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που ξεκινούν κάθε άνοιξη και ολοκληρώνονται το φθινόπωρο.
Επίσης, παρουσιάστηκε από τον επιχειρηματία εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο της Λάρισας, στην Πανός 7, το «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ TICKET BOX». Εκεί δίνεται η δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου για όλα τα θεάματα που θα πραγματοποιούνται στον ανανεωμένο χώρο και όχι μόνο .

Στον νέο αυτόν χώρο θα βρίσκεται υπάλληλος από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ για να εξυπηρετεί τον κόσμο και να διευκολύνει τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από το σπίτι τους να το εκδώσουν από εκεί.Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν κάποιο ρόφημα ή σνακ από τους αυτόματους πωλητές που έχουν τοποθετηθεί στον χώρο και οι οποίοι θα είναι ανοιχτοί όλο το 24ωρο».
Όσον αφορά τον χώρο του Θεάτρου και εκεί θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές, αφού εκτός από τα καθίσματα που θα αντικατασταθούν, θα γίνουν και εργασίες καλλωπισμού του χώρου, ενώ στην εισοδο θα στηθούν οθόνες που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στον χώρο.

Η ανανέωση του Θεάτρου προφανώς και βρίσκεται μόνο στην αρχή, αφού αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής -όπως έχει ανακοινωθεί κατά το παρελθόν- είναι η εγκατάσταση ενός θόλου- σκέπαστρου που θα ανοιγοκλείνει στο Kηποθέατρο Αλκαζάρ, ώστε να μπορέσει ο χώρος αυτός να είναι αξιοποιήσιμος για εκδηλώσεις όλο τον χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Τελευταια ενημερωση