Αρθρα

Η νέα ιστοσελίδα της Ραδιοφωνίας Κισσάβου

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η νέα ιστοσελίδα της Ραδιοφωνίας Κισσάβου φιλοξενεί όλες της πληροφορίες επικοινωνίας της επιχείρησης. Η ηλεκτρονική εφημερίδα που διαθέτει είναι πολύ χρηστική, με τα τελευταία τοπικά και εθνικά νέα.

Η Ραδιοφωνία Κισσάβου λειτουργεί από το 1994 γράφοντας τη δική της ραδιοφωνική ιστορία έως σήμερα, με άξονα το Λαϊκό, Παλιό Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι. Το Ραδιόφωνο έχει την έδρα του στη Λάρισα.

Οι εγκαταστάσεις είναι οργανωμένες με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς ενώ έμπειρο προσωπικό με δημοσιογράφους ραδιοφωνικούς παραγωγούς κειμενογράφους διαφημίσεων  και στούντιο ηχογράφησης  έρχονται να ενισχύσουν την ανοδική πορεία της Ραδιοφωνίας Κισσάβου

Το πρόγραμμα μας είναι αμιγώς Ελληνικό και καλύπτει όλο το φάσμα του Ελληνικού τραγουδιού. Διαμορφωμένο με μεράκι κι εμπειρία των στελεχών το κάνουν και ακούγεται ευχάριστα όταν ο ακροατής αναζητά τη μουσική και τη διασκέδαση.

Το μικρόφωνο ανοίγει στις 09:00 με 11:00 το πρωί με την ενημερωτική εκπομπή ΄΄Η αλήθεια να λέγεται΄΄ και τη Νανά Μαρκοπούλου και συνεχίζει 11:00 με 13:00Plus με πολύ χιούμορ στην εκπομπή ΄΄Χωρίς Ανάσα΄΄ ο Δημήτρης Αλεξίου.

Είναι μοναδική εμπειρία να σε ταξιδεύει η Ραδιοφωνία Κισσάβου στον κόσμο της μουσικής και το Ελληνικό τραγούδι.

Την επιμέλεια και υποστήριξη της νέας ιστοσελίδας ανέλαβε η καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο του διαδικτύου OpenSites στη Λάρισα

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση

 

Τελευταια ενημερωση